En natt på golvet

Igår tog vi vagnen bort till mina föräldrar, skönt att dem bor på gatan ovanför bara. Jag tog en omgång i massagefåtöljen när Wiggo lekte med morfar & Wille var hos mormor. Vi fikade på nybakade kanelbullar innan vi gick hem igen. Wiggo däremot svarade oss med ”leker hellre här” när vi sa att vi skulle gå hem. Så han stannade kvar & lekte ute tills han blev supertrött och fick då sitta på morfars axlar hem till oss.

Idag är vi supertrötta, Wiggo har hållt oss vakna inatt då han inte velat sova. Vi håller på att ta bort vällingen helt på natten & det gjorde honom aningen frustrerad inatt att han tillslut efter att både mamma & pappa försökt natta om honom somnade han på vårt golv & sov där i tre timmar. Jag vågade helt enkelt inte ta risken att han skulle vakna igen om jag skulle lyft upp honom till sängen så han fick ligga där. Det bekommer dock inte honom att sova på golvet tur nog, för han sa minsann att han hade sovit jättegott. Idag blir nog en lugn dag hemma, jag är supersugen på att åka till Ikea & även att åka till citycross & storhandla men det får nog vänta, vi får se vad dagen har att erbjuda.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Stackars liten låter inte som han är redo än för att ta bort sin älskade välling , hur gammal är han ?
nouw.com/2barnsmammaochfru
eschutz
eschutz,
Han är 2,5 år gammal så stor nog att sluta. Han har klarat sig i nästan en hel vecka utan den på natten men inatt vart ett bakslag.
nouw.com/eschutz