En lyckad dag för Underbarabarn

Vilken dag ! Vi är nu påväg hem i en fullpackad bil, trötta men nöjda med dagen. Även om vi saknade några utställare så är vi nöjda. Jag kommer självklart visa vad jag fick med mig hem men tänker att tills dess får ni ta del av vår dag i lite bilder. Jag är lite besviken på mig själv med att jag inte tog mer & bättre bilder men jag hade verkligen fullt upp!

I år var jag VIP inbjuden & fick komma in tidigare på mässan. Där serverades frukost och lite kort information om mässan samt en härlig goodiebag! Efter det hade vi en halvtimma fritt inne på mässan innan den öppnades för allmänheten.

Ett måste under mässan var att besöka Liberos monter vilket också blev mitt första besök , & den montern vi besökte flest gånger med tanke på att dem bjöd på allt för blöjbyten för dagen. Perfekt så man slapp packa hela skötväskan med blöjor, det var ju mycket ändå som skulle packas med för en heldag borta.

Det fanns så sjukt många fina montrar med massa fint! Inredning, barn & bebis prylar. Man skulle kunna gå i evigheter & handla mängder men vi fick med oss en hel del ! Kul att träffa samarbetspartners, och andra mammor. Man följer så många men sällan man träffas i verkligheten så dessa mässor är så roliga på så vis att man får mer än en bild på instagram av personer man följer. Superkul !

Kikade in nyheter hos Semper, vego eko mat och snacks. Wille testade även 4moms grymma matstol. Ikeas stolar kan verkligen slänga sig i väggen. Denna stol alltså, i need it! Nu har vi ca en timmas bilresa hem efter ett stopp av blöjbyte & vätskepause. Saknar mina killar där hemma & taggad på att visa Wiggo allt spännande jag fått med mig hem! Jag har en ENORM överraskning från Libero till honom som tar upp halva bagaget i bilen. Nyfikna?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Ser himla mysigt ut! Finns något som heter Barnmässan, som varit i Karlstad men de har meddelat att nästa år är det inställt. Får ha lite koll på om det finns på något annat ställe inte allt för långt bort 😊
nouw.com/liilah