En lyckad dag!

Här har ni en mamma som är helt slut. Eftersom natten bjöd på för få timmars sömn har tröttheten hängt i hela dagen men jag har ändå lyckat göra Wiggos kalasdag till en riktigt lyckad dag. Jag styrde ihop en enkel tårta utav en kladdkaka med jordgubbsmouse & ätbar eld, en leksaksbrandbil i mitten & fina Brandman Sam ljus.

En tacobuffe som hette duga, ja vi har tacos för flera dagar kvar haha, så utav alla rester ska jag knåpa ihop lite matlådor till veckan. Wiggo fick massa fina presenter av familjen & även Wille fick en present - en egen doktorväska. Vi spelade Bamse-memory i köket innan Wiggo & jag följde med morfar & mormor till kyrkogården i Boxholm. Vi tände ljus & satte fina rosor vid gravarna. Det är svårt att prata om döden med en fyraåring, det är ändå viktigt samtalsämne men svårt att ta det på en nivå för en fyraåring utan att sätta massa tankar på snurr.

Nu ikväll nattade jag en Wille som vart vaken sen 4:30 helt utan vila innan jag åkte & hämtade hem favoritmaten från bästa kinarestaurangen. Det var så gott att jag för första gången på 11,5 år åt upp Viktors rester, jag har sån matlust som heter duga, helt galet ! Även om jag inte får i mig så stora mängder så är mat så galet gott! Nu ska jag sova, imorgonbitti väntas stallet & ännu ett ridpass med fina Murre så så taggad!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer