En liten nisse ska flytta in

Okej det må bara vara September men det gäller att vara ute i god tid ibland. Under December förra året såg jag flera som fick besök av en liten nisse som lämnade brev med små uppdrag & bus. På Wiggos dagis hade dom också besök av en liten nisse så nu har jag bestämt att jag ska överraska Wiggo med en liten nisse som flyttar in hos oss till December. Jag fick idag hem ett sett för Nissedörr & lite dekorationer. Jag ser så fram emot att få göra detta för honom & med honom. Jag tror att Wiggo kommer älska det!

Ni hittar Nissedörren ->HÄR <- allt är omålat så man får pyssla lite själv. Jag tänker mig som en avkopplande grej när barnen sover för natten. Vill man annars ha en helt färdig Nissedörr finns det ->HÄR <-Jag håller nu även på att fixa lite Nissebrev också. Vill ni kanske ha tips på dem med? Lämna en kommentar så fortsätter jag med Nissebreven i ett nytt inlägg.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Åh vår lille älskar sin Nisse! 😍 Pratar ännu om allt bus han hittade på förra året 😂
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Men åh så kul ! Har du några tips på bus som nisse kan göra kan du gärna skicka ett dm till mig på instagram 😊 eller ett mail
nouw.com/eschutz
Julia
,
Vill jättegärna ha tips på nissebrev 😍
eschutz
eschutz,
Absolut det kommer 😊
nouw.com/eschutz