En komplikation efter operationen - bestående nervskada

En dag i taget, skynda långsamt. Jag längtar sååååå tills jag är på benen igen. Påtal om mina ben hände det en komplikation med min ryggmärgsbedövningen efter operationen. Jag nämnde i tidigare inlägg hur den slog ut känseln i mina ben & sedan i hela kroppen. Nu en vecka senare har jag fortfarande domningar & nedsatt känsel i vänster fot & båda benen känns ofta halvt bort domnade som spagetti.. Tyvärr kan det bli en bestående nervskada, läkarna kan inte garantera att jag komme få tillbaka min känsel till 100%

MEN jag är ändå glad att vara hemma, även om huset ser ut som kaos.. jag små plockar lite här o där när jag orkar. Ser fram emot att vara på banan helt igen med energi åt hela familjen. Detta blev ett otroligt konstigt inlägg men jag har sån brist på fantasi & har faktiskt funderat på att lägga ner bloggen nu efter allt som hänt..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

ElinMillton
ElinMillton,
Nej va hemskt! Hoppas du får tillbaka känseln! ❤️ingen att leka med när man föder barn!
nouw.com/elinmillton
eschutz
eschutz,
Nej de är inget att leka med, nu har jag dock inte fött barn utan opererats & fått ryggmärgsbedövning Som dom fick sätta om 3 gånger ..
nouw.com/eschutz
Jennifer
Jennifer,
Vill även påpeka att ryggbedövningen man ger vid förlossning oftast inte är samma som den som ges vid en operation!
eschutz
eschutz,
Nej exakt just den "blandningen" av ryggmärgsberövring jag fick som gjorde att jag tappade känseln var en speciell blandning som jag också fick i dubbel dos av eftersom dom tidigare inte gjort mig smärtlindrad..
nouw.com/eschutz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229