En klok treåring

Söndag i all ära, vi har haft en bra dag trotts att våra planer blev inställda imorse. Jag spenderade förmiddagen ensam hemma med Wille, han sov förvisso så jag fick tid själv till att förbered lunch & bara göra ingenting. När han vaknade satte jag på musik & började städa. Äntligen har Wille fattat grejen med sin gåstol så nu börjar han köra runt här hemma KUL.

Mina andra killar kom hem lagom till lunch & när Wille sedan tog sig en andra vila passade jag på att träna i mitt gym i källaren. Så skönt ! Innan vi drog igång kvällsbestyr åkte jag & Wiggo för att handla lite inför kvällen & veckan. Att handla med en snart treåring kan vara tålamodsprövande men jag måste ändå berömma honom för hur klok han kan vara.

Wiggo: Mamma man måste ha bälte när man åker i en bil.
Jag: Exakt älskling det måste man!
Wiggo: Ja annars kan man skada sig och så kan polisen bli arg om man inte har bälte.
Jag: Du är så duktig älskling!
Wiggo: Du med mamma

När jag kom på att jag glömt det vi från början åkte till affären för var vi nästan hemma. Jag fick ett litet utbrott i bilen (arg på mig själv såklart!) varpå Wiggo svarade mig så här:

Wiggo: Mamma det är ingen fara, det ordnar sig!

Alltså huuur fin? Min kloka lilla kille! Idag har de vart en bra dag, inte alls så mycket utbrott & trotts som igår. Såna dagar behövs för att samla ny energi. Jag älskar honom verkligen över allt annat men dagar när det skriks och vi bara blir osams, när han slår mig för att han inte får som han vill och det verkligen känns som att han bara letar ”bråk” dom dagarna gör mig så slut & såå ledsen

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Evelina
,
Har också en snart 3 åring och det är samma här hemma, trots och utbrott och skrik. Min lilla kastar saker o så när hon inte får som hon vill eller det inte blir som hon tänkt. Man känner sig så ledsen när man bara skäller och är osams. Men sen kommer en stund när man skrattar tillsammans och det är så kul o mysigt, då smälter hjärtat 🥰❤