EN JULSABOTÖR PÅ FRI FOT

Här har det ekat tomt med uppdatering från min sida men jag har haft fullt upp med en trotsig tvååring & ett enormt berg av tvätt att ta tag i mellan alla sammandragningar som aldrig tycks lugna ner sig. Fredag iallafall i all ära & det är mycket skönt att veta att jag har hjälp här hemma av pappan i huset kommande dagar. Nu under eftermiddagen har dessutom granen fått komma upp & nu har vi istället fullt upp att jaga en ”julsabotör” han är ungefär runt 90 cm +/- hög, dålig koll på hans exakta höjd då han springer snabbare än blixten & kastar julgranskulor överallt med ett stort hånflin på läpparna. Jag som tyckte att det tidigare år var en kamp att hålla katterna ifrån granen, det är ingenting mot en tvåårig julsabotör..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Fint trots julsabotören. Vad duktig du är som fixar allt trots sammandragningar. Jag orkar inte hälften trots att illamåendet är bättre Och jag bara är i vecka 21.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Tack! Ja du ibland undrar jag själv hur jag egentligen orkar. Jag kör nog bara på för tänker ja efter innan så orkar jag nog inte ens hälften av allt jag gör. Men visst finns det de dagar då jag knappt lyfter ett finger, oftast kommer de dagarna efter en dag då jag gjort lite för mycket..
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229