En heldag på Kolmården

Imorse styrde vi bilen mot Norrköpings djupa skogar. Mot Kolmården, alla vilda djuren & Bamses värld. Barnen var taggade om något & hade nog en av sina bästa dagar hittills. Vi började först med Safari linbanan där vi i år hade sån tur att vi såg alla djuren, dom var framme, var ganska aktiva & visade sig. Förra året var de så varmt att dom låg gömda i skuggan så vi hade verkligen tur att vi åkte en svalare dag i år.

Efter Safaribanan gick vi runt en sväng & kollade på lite av djuren blandarnas tigrarna som även den visade sig mer i år. Sen hade vi tur att tajma in en föreställning hos Bamse & hans vänner. Wille & Lincoln satt som tända ljus när dom fick se Bamse, Skalman, Lilleskutt & vargen. Efter föreställningen hade vi bokat bord på en lunchbuffé där alla kunde äta sig proppmätta! Kan verkligen rekommendera er som ska åka till Kolmården att boka bord innan på Hyllan.

Efter att alla var mätta & belåtna Gick vi till Bamses värld där vi åkte massa karuseller, barnen skrattade för fullt & älskade verkligen alla karuseller. ”Mera mera mera” skrek Wille när vi åkte godiståget. Trodde aldrig att Wille endast 2,5 år skulle våga åka karuseller men som han skrattade & njöt! Så vi bestämde oss att nästa år får de bli Liseberg!

Barnen fick lite godis & så gick vi vidare igenom parken för att kolla på de sista djuren innan vi tog oss ut till Tropicariumet. Det blev dock en besvikelse. Alla djur utom fiskarna låg blixt stilla & såg typ uppstoppade ut.. alla ormar, krokodiler osv låg exakt som dom gjorde för två år sedan ?! Känns som vi kastade dom pengarna i sjön men men allt som allt hade vi en lyckad dag !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer