En egen lekpark

Igår kom Viktor hem med hjullastaren & fixade Wiggos sandlåda. Wiggo vart så glad att äntligen ha sin egna sandlåda. Han har haft stenkoll på vilken dag som Viktor skulle fixa sandlådan men i Onsdags hade han svårt att bärga sig o försökte leka i sandlådan ändå trotts att de bara var gräs haha. Men nu har han sin sandlåda, gungställning & lekstuga här hemma som en egen lekpark!

Vi var ute större delen av eftermiddagen helt enkelt & Wille var med i selen. Hans feber försvann innan lunch igår men han har vart lite extra mammig ändå. Idag har vi första påskfirandet - Krovgrillning med Viktors farbröder & familjer. En tradition som dom alltid haft på Långfredagen. Brukar också vara tipspromenad & fika. Ännu en dag utomhus alltså så vi ska snart göra oss redo för att åka. Hur firar ni påsk?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Så perfekt och kul med en egen lekpark hemma, vi har bara gunga och sandlåda men ska bygga en lekstuga när tid finns mitt i all renovering 😅 När orken och lusten finns så brukar vi äta middag (samma som julmaten typ) får se i år och vi hinner med för renoveringen av vardagsrummet är i full gång 🙈
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Så mysigt med lekpark hemma även om de finns en på andra sidan gatan 🙈
nouw.com/eschutz