En dålig start, kan vi lyckas vända dagen?

Det händer inte ofta men ibland saknar jag, längtar tillbaka till tiden. Just nu syftar jag på tiden då Wille var liten liten & bara låg där & myste. Just nu är han en klätterapa delux & klättrar o klänger på allt & även om han ramlar så är han uppe igen o igen o igen.

Denna morgon startade vi 04:10!!! Alltså nej nej nej! Klockan är nu 09:50 så ja ni förstår ju hur trött jag är just nu. Ingen bra start. Har dessutom sovit dåligt inatt & drömt så sjukt mycket & konstigt. Längtar tillbaks till tiden jag kunde dricka en kopp morgonkaffe i luuuuugn & ro. Imorse gjorde jag mig en kopp, men hällde ut det efter två små klunkar. Jag behövde energin, koffeinet, men istället blev jag snabbt påmind om mina magsår jag hade hoppas på ett mirakel men fick smak av sanningen, smärtan.

Nu då, vi är efter mycket om o men påväg till Jönköping för shopping. När vi väl satt inpackade i bilen som vi lånat av svärföräldrarna så startade inte bilen. Japp verkligen ingen bra start på denna dag. Men återigen kom min pappa som en räddande ängel & hjälpte oss att lösa problemet. Så nu kanske vi kan vända denna dag, hitta perfekta paket till vår blivande treåring & för första gången sedan December 2018 ska jag få komma iväg till lite shopping. Hur har er dag startat?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Å nej 😩 nu hoppas vi på att er tur vänder 🙏🏻 Barnen vaknade tidigt, jag är höggravid men jag vet att pappa och barN ska till Kolmårdens djurpark efter lunch, så då ska jag göra saker bara jag vill göra och ladda batterierna 😁💪🏻
nouw.com/aaphoto
eschutz
eschutz,
Åh va kul med Kolmården men jag förstår att du hellre stannar hemma o vilar😊
nouw.com/eschutz
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vi har fortfarande sjukstuga här hemma 😞
nouw.com/2barnsmammaochfru
eschutz
eschutz,
Åh krya ! ❤️
nouw.com/eschutz