En dålig måndag

Vilken dag.. nej men på riktigt det har inte vart min dag idag. Vaknade med en huvudvärk som höll på att eskalera till migrän, men lyckades vända det tur nog med en stor dos koffein, Alvedon & resorb. Jag får allt ofta migrän liknande huvudvärk men jag kommer ju aldrig mer någonsin få ta medicin mot migrän med tanke på hur lätt jag verkar kunna få magsår..

Hämtade iallafall upp en kollega på kontoret & åkte mitt ut i ingenstans för dagens första jobb där vi mötte upp chefen. Påväg dit hade jag dagens första av fyra samtal med handläggaren på fk - helvetets myndighet är allt jag har att säga.. Dem gav mig återigen huvudvärk!

Resterande av dagen kan vi säga så här: höll på att backa in i ett träd, köra fast i en brant grusbacke, blev sen så hann inte äta, putsa fönster är inte min grej men tur nog räddade Lovisa mig annars hade jag nog fortfarande stått som en idiot i det där köket & putsat. Fick iallafall komma hem till livets små grabbar och kramas & pussas! Vad vore livet utan min lilla familj ? Som grädde på moset: choklad & pepsimax! Nu drar jag täcket över huvudet & laddar om för en ny dag!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer