En dag för oss själva

Dagen startade med en liiiten sovmorgon, Viktor tog grabbarna, jag somnade om tills Zorro kom och bokstavligen ställde Sifnos mitt huvud o jamade tills jag gick upp. Jaja jag fick en timmas extra sömn iallafall. Jag fick sedan med mig Wille ut för en morgonpromenad där vi mötte upp Emelie & Lincoln. Två superglada grabbar i vagnarna & en rejäl runda senare så blev det en svalkande dusch för mig, en välbehövlig sådan efter 8,5km i morgonsolen!

Efter en kall dusch så packade vi ihop oss för att åka & lämna barnen hos deras farmor & farfar. Där spenderade de förmiddagen och några timmar in på eftermiddagen. Vi tog deras cabb & åkte en runda helt själva. Första gången på evigheter ja sedan Wille föddes som Viktor & jag fick tid för oss själva ett par timmar helt utan barnen. Det behövs ibland, oftare än man gör det att spendera tid för kärleken & relationen. Det kan räcka med några timmar men så viktigt!


Vi stannade i Vadstena & åt god mat & tog en glass på stan efter det. Innan vi åkte småvägar hem igen till grabbarna. Lite fika & poolbad sedan strutsen vi hemåt & tog kväll. Nattade två supertrötta killar vid 18 som båda somnade snabbt. Värmen suger verkligen energi men vilken härlig dag & helg vi haft !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
eschutz
eschutz,
Supermysigt & välbehövligt! <3
nouw.com/eschutz