EN BRA DAG ATT FÖDA BARN PÅ

Godmorgon Tisdag

Tisdag & här hemma startade vi dagen vid 05 när Viktors telefon ringde & han behövde åka ut för att jobba. Ändå helt okej då klockan skulle ha ringt en halvtimma senare & Wiggo hade just kommit in till oss efter att ha sovit en hel natt i sin säng utan uppvak!

Jag hade rätt ont igår kväll & var helt slut efter nästan vart vaken i ett dygn så jag tog en av mina starkare tabletter ja fick av läkaren & har kunnat sova ”okej” nog för att jag vaknat en gång i timman ändå men ja har fått en del sömn. Idag gick vi in i vecka 38 med 20 dagar till bf men så ”lång tid” kvar har jag ändå inte. Känner att idag eller imorgon skulle vara en perfekt dag att föda barn på. Vet inte varför men det känns bara så. Något annat som känns rejält är detta tryck av bebis neråt. För varje rörelse jag gör & varje rörelse bebis gör trycker det så pass! Vågar dock inte hoppas ännu. Men han förbereder sig allt mer o mer där inne.

Idag är Wiggo ledig från dagis & vi tänkte ta en dag hemma bara. Han har just ätit frukost & jag ligger här i soffan brevid & inväntar att illamåendet ska lätta så jag också kan äta något. Hur mår ni idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229