EFTER KÄMPIGA NÄTTER KRÄVS DET CHOKLADBULLAR

Livet rullar på i en välldans fart, jag har fullt upp hela tiden just nu så att hinna blogga är inte så lätt. Jag vet knappt vad det är för dag nu när Viktor vart ledig mitt i veckan & allt , men ack så skönt ändå att ha hela familjen hemma. Vi hade en kämpig natt med en timma vaken, en timma sova hela natten. För varje nytt uppvak kände jag mig bara tröttare & tröttare men på något vis går det ändå, man gör verkligen allt för sina barn som jag sagt så många gånger. Det är minst sagt lika kämpigt för Wille som för mig. Vi tog oss iallall en härlig långpromenad efter frukost när Viktor & Wiggo åkte iväg för att köpa en gräsklippare. Efter en härlig promenad tänkte jag baka bullar, det blev lite rörigt när Wille vart extremt missnöjd & ledsen men han somnade tillslut i sin gunga så jag kunde baka ut mina chokladbullar, ja ni läste rätt. Inga vanliga tråkiga kanelbullar här inte utan chokladbullar, mjölkfria såklart.

Vi tog oss en promenad på stan hela familjen sedan för att hämta ut ett paket till ett grymt härligt samarbete (håll utkik!) & sedan strosa runt en sväng på stan. Köpte lite till kvällen & vandrade hemåt. Väl hemma inser jag att jag glömt köpa det sista till bullarna så jag fick vända & gå ner till stan igen haha. Som alltid glömmer man något på affären men tur vi har nära ner till stan & lite extra motion skadar inte.

Vi har grillat & käkat ute på altanen & nu sover Wiggo som en stock. Han har hjälpt pappa att hämta jord med hjullastaren & kört jord med sin skottkärra, det blir man minsann trött av. Jobbarbyxor & handskar hade han & trälade för fullt med den där skottkärran. Så gulligt att se & det uppskattades verkligen av honom att få hjälpa pappa att jobba.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer