”DU MÅSTE TRÄFFA EN LÄKARE”

Jag ligger i skrivande stund i sängen med Wille. Han har just ammat efter att ha fått sitt första bad. Ett bad i ren skrikfest men så minns jag Wiggos första bad också. Denna söndag har annars vart lugn. Efter frukost kom killarnas farfar& farmor hit en sväng & dem fick sedan med sig Wiggo hem som promt skulle åka traktor & fyrhjuling utan mamma & pappa. Vi har alltså haft en lugn dag hemma med bara Wille. Ätit pizza & kollat på film.

Jag ringde 1177 för råd ang de smärtor jag har fortfarande i min livmoder. Det blir lixom inte bättre i jag har förstått att de inte är så här det ska vara. Tyvärr fick ja väl kanske prata med fel person som nekade mig vård. ”Du måste träffa en läkare för det låter inte bra men idag är det söndag & ingen mottagning skulle ta emot dig idag så du får ringa imorgon igen” var det svar jag fick. Jag vet inte vad säger man ?

Regelbundet med alvedon & Ipren i snart tre veckor utan att det hjälper. Jag förstår såklart att det inte är som det ska. Jag har tvekat fram & tillbaka på om de är något att söka vård för, när jag blev nekad vård idag så känner jag mig mer osäker på om jag ens ska försöka på nytt imorgon eller om ja ska fortsätta att ”härda ut” jag har återbesöket på kvinnohälsovården om en månad men det kanske är på tok för lång tid att vänta..?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Sök direkt imorgon, så ska du inte behöva ha det 💜
nouw.com/saynomore
Millasmat
Millasmat,
Finns det ingen gynakut? Det är inget vidare att gå med smärtor sådär. Även om smärtorna kan vara värre efter barn nr 2. Men jag läste att man skulle söka hjälp om det höll i sig mer än 14 dagar.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Alltså gynakuten är på kvinnokliniken i Eksjö brevid förlossningen o på helgen måste man ringa via 1177 & eftersom ja inte hade hög feber fick ja inte komma idag..!
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Sök imorgon då. Var lite jobbig. Låter inte roligt att må dåligt. Du är så värd att få må bra nu. Själv har jag en kräksdag idag v 32.
nouw.com/millasmat
josse
,
ring direkt när det öppnar så du får en tid imorgon:)