"Du är för ung för dessa besvär".. 

Jag har brutit ihop, x-antal gånger. Jag har gråtit, gråtit av uppgivenhet & förtvivlan, av trötthet & ovisshet. Det går inte att avgöra på utsidan hur en person egentligen mår, för på insidan kan det vara totalt kaos. Jag känner mig frustrerad & ganska uppgiven av den tid det tar inom svensk sjukvård. Vi må vara ett land med bra sjukvård men man måste också vara frisk för att kunna vara sjuk. Man måste kriga för sin rätt till hjälp, rätt hjälp på rätt plats. Hur får man någon att lyssna & ta en på allvar, "nej du är för ung för att ha dessa besvär", jag har fått höra det så så många gånger.. Jag är så trött på att få kriga för min vård, för den vård jag behöver..

Igår var första gången jag orkade göra något mer ansträngande, idag är det istället tvärt om. En dag i taget sa dem, lyssna på kroppen. Jag försöker verkligen lyssna på kroppen & det kroppen behövt mest senaste veckan har vart sömn, jag har sovit & sovit & sovit men ändå är jag så trött på alla sätt & vis.. När tar denna resa slut? Hur mycket ska kroppen behöva gå igenom ? Hur länge ska jag orka kriga ? Tusen frågor men inga svar..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Ja det är ju precis som du skriver och det är ju för bedrövligt, man orkar ju knappt söka hjälp för man blir inte tagen på allvar eller så blir man bara skickad till nästa, man lägger en massa tid och tar läkarens tid i anspråk och inget blir ordentligt gjort, undrar vad som krävs för att det ska funka alltså?

nouw.com/svullo