Detta gör mig galen - Behöver era tips!

Godmorgon Fredag! Veckans favorit dag enligt mig. Här sitter jag i köket med min kopp kaffe tröttare än någonsin. Jag vaknade i vanlig ordning runt halv fyra inatt, kunde inte somna om & en stund senare vaknade Wiggo i ett utbrott av tårar o sparkar i väggen över att han inte ”orkade sova” mer, vilket lyxproblem eller hur ? Försöker få honom att somna om i vår säng eftersom Viktor ändå var ute o röjde snö. Men jag kan verkligen inte konsten att sova med barn ?! Somnade om runt fem tiden & vaknade upp en halvtimma senare av Willes rop på mamma. I skrivande stund har jag faktiskt laddat om kaffebryggaren med mer kaffe, det går nog åt idag.

När jag ändå sitter här i köket vill jag fråga er om två saker, vi har ett runt köksbord som egentligen är de bästa för vårt lilla kök men det blir trångt att få plats alla fyra vid måltider jag får typ sitta intryckt vid fönstren. Tipsa mig på runda vita bord med mer mellanrum mellan bordsbenen! Eller något annat bord som kan passa fyra personer i ett litet kök. Vi äter aldrig här ute längre för de är så trångt, 9/10 måltider äter vi i soffan.

Min andra grej jag behöver tips på är en snygg vas som passar till vårens alla tulpaner. Antingen är mina vaser för små runt om eller som denna för hög på höjden. Vart hittar jag lagom stora snygga vaser ? Ni vet jag är kräsen med inredning också, haha!

 xoxoEllen

Gillar