DETALJER SOM GÖR ALLT

- Inlägg i samarbete med Posterstore

Ett företag som ligger mig varmt om hjärtat är kära Poster Store som jag nu samarbetat med i närmare tre år. Posterstore levererar sjukt snygga posters, skandinaviska motiv tryckta på premiumpapper av högsta kvalitet. Större delen av produktionen sker i Stockholm i ett av Sveriges bästa tryckerier. Varje vecka utökar Posterstore sitt sortiment med nya motiv redo för dig att enkelt förnya ditt hem. Det är ett så enkelt & smidigt sätt att förnya sitt hem med nya posters & ramar på väggarna. Tycker du att det är svårt att komponera ihop snygga tavelväggar kan du enkelt få inspiration på hemsidan.

Koden ellenschutz35 ger er 35% rabatt på alla posters (ej selections & ramar) koden är giltig t.o.m 11/3

Förra veckan satte vi upp en ny hylla i tv-rummet & med två rosa fina posters & guldiga ramar skapade jag två fina tavlor som passade in så så bra. Jag är verkligen nöjd med denna del av tv rummet nu, det som saknas är nog en vägglampa eller ljusstake ut från väggen. Men med detta enkla knep att rama in två posters skapade jag en mer ombonad känsla i hela rummet. Visst blev det snyggt ?

Denna romantiska poster samt den ni såg ovan med händer är tanken att dem ska få sin plats i sovrummet. Jag tyckte att dem var så enkla men så fina ! Som ni kanske märkt är svart något som ligger mig varmt om hjärtat, svart guld & lite små inslag av rosa är vad vi främst har här hemma. Hos Posterstore finns många olika kategorier av posters, du kan enkelt välja vilket rum du söker posters efter men även välja tex svartvita, text, fotokonst osv, listan kan göras lång & precis som jag tidigare sa så utökas sortimentet varje vecka, håll utkik på just tisdagar för att ta del av dem senaste Posters som finns på marknaden.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer