Det var värre än vad jag trodde - sår i hela magen

Godmorgon Onsdag


Klockan är strax efter 06, jag ligger här i soffan med Wiggo som kollar på när barn packar upp leksaker, det är en stor favorit men jag förstår verkligen inte varför? Snälla säg mig att det inte bara är mitt barn som älskar såna videos?

Jag försöker vakna till med hjälp av lite kaffe, även om det inte är det bästa för mig o alla magsår så måste jag ha det. Just nu är allt ett helvete att äta och dricka ändå. Igår fick jag tillgång till att läsa journalen från undersökningen i Måndags & jag som trodde att jag bara hade ”några små magsår” hade visst fel det är värre än så. Läkaren beskriver att tolvfingertarmen är kraftigt infekterad & från magsäckens nedre del till långt ner i tarmen är det fullt av små ulkus sår alltså magsår.

Allt jag vill just nu är att må bra, känna mig pigg, att kunna äta, dricka, röra mig utan att det ska kännas som om någon skär mig inifrån för det är exakt vad det gör. Allt jag äter och dricker rör ju alla magsår så det gör ont hela tiden eftersom det är så många och så kraftigt infekterat långt ner så passerar ju allt jag äter och dricker många sår vilket gör att jag får ont om o om igen hela tiden.

Jag vill bara må bra nu, bli av med smärtan. Jag känner mig så tom, så orkeslös & har verkligen inte kraft & energi till att vara den mamman, flickvännen, sambon, vännen osv som jag vill vara.. Jag tackar er alla som hör av er, skickar stöttande & peppande ord. Det värmer ! Jag försöker svara er alla men ibland finns inte tiden.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Usch ta hand om dig<3
nouw.com/beatrixerixon
eschutz
eschutz,
Tack jag försöker <3
nouw.com/eschutz
mynameisjossan
mynameisjossan,
Men hemska tanke. Jag förstår inte hur ont du har, men jag försöker att sätta mig in det. Jag tycker det gör ont att bara ha magknip, men det du har är nog flera resor värre kan jag tro. Krya på dig
nouw.com/mynameisjossan
eschutz
eschutz,
Jennifer
,
Men när du nu vet hur illa det är så förstår jag verkligen inte varför du fortsätter dricka kaffe. Det är typ första egenvården innan medicinering för att det är sådant jäkla gift om magen inte mår bra. Och har man sår är det ju ännu värre att dricka. Jag förstår att du är trött osv men att inte vilja sluta med kaffe för att ge såren en chans att läka är ju ganska destruktivt. Tro mig, brustna magsår är det sista man vill ha. Har sett det alltför många gånger på jobbet. Kräv sjukskrivning så Viktor kan vara hemma och ta nätterna så du får vila. Drick annat med koffein eller ta koffeintabletter. Ge dig själv en rimlig chans att läka för att bli frisk.
eschutz
eschutz,
Jag vet exakt hur dåligt kaffe är men att bara sluta med något tvärt är inte heller helt enkelt. Även om det bara handlar morgonkaffe så försöker jag dra ner på det drastiskt . Viktor hjälper till med nätterna ändå men de spelar ingen roll om barnen sover eller inte så kan inte jag riktigt sova ändå.
nouw.com/eschutz
Fialisa88
Fialisa88,
Krya på dig! Skickar positiv energi och styrka! Kram 🌷❤🌹
nouw.com/fialisa88
eschutz
eschutz,
mammashus
mammashus,
oj, det låter inte bra! Hoppas du mår bättre snart, att magsåren läker! <3
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Zheeva
Zheeva,
Det älskar vår son också. Sen vet jag att det finns vuxna som gillar såna videos också... 🧐
nouw.com/zheeva
eschutz
eschutz,
haha helt galet ju.. jag tycker det är så tråkigt speciellt när dem pratar på ryska ! Blir inte förvånad om wiggo snart kommer prata ryska här hemma haha.
nouw.com/eschutz