Det var värre än vad jag trodde - sår i hela magen

Godmorgon Onsdag


Klockan är strax efter 06, jag ligger här i soffan med Wiggo som kollar på när barn packar upp leksaker, det är en stor favorit men jag förstår verkligen inte varför? Snälla säg mig att det inte bara är mitt barn som älskar såna videos?

Jag försöker vakna till med hjälp av lite kaffe, även om det inte är det bästa för mig o alla magsår så måste jag ha det. Just nu är allt ett helvete att äta och dricka ändå. Igår fick jag tillgång till att läsa journalen från undersökningen i Måndags & jag som trodde att jag bara hade ”några små magsår” hade visst fel det är värre än så. Läkaren beskriver att tolvfingertarmen är kraftigt infekterad & från magsäckens nedre del till långt ner i tarmen är det fullt av små ulkus sår alltså magsår.

Allt jag vill just nu är att må bra, känna mig pigg, att kunna äta, dricka, röra mig utan att det ska kännas som om någon skär mig inifrån för det är exakt vad det gör. Allt jag äter och dricker rör ju alla magsår så det gör ont hela tiden eftersom det är så många och så kraftigt infekterat långt ner så passerar ju allt jag äter och dricker många sår vilket gör att jag får ont om o om igen hela tiden.

Jag vill bara må bra nu, bli av med smärtan. Jag känner mig så tom, så orkeslös & har verkligen inte kraft & energi till att vara den mamman, flickvännen, sambon, vännen osv som jag vill vara.. Jag tackar er alla som hör av er, skickar stöttande & peppande ord. Det värmer ! Jag försöker svara er alla men ibland finns inte tiden.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
oj, det låter inte bra! Hoppas du mår bättre snart, att magsåren läker! <3
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Zheeva
Zheeva,
Det älskar vår son också. Sen vet jag att det finns vuxna som gillar såna videos också... 🧐
nouw.com/zheeva
eschutz
eschutz,
haha helt galet ju.. jag tycker det är så tråkigt speciellt när dem pratar på ryska ! Blir inte förvånad om wiggo snart kommer prata ryska här hemma haha.
nouw.com/eschutz

Senaste nytt