Det syns inte på utsidan - Jag har kraschat totalt

Lördag den 11/4 Påskafton i all ära & det har ekat tyst på inlägg både här i bloggen & på min instagram. Allt har en förklaring, jag har kraschat totalt. Jag har aldrig mått så här dåligt innan & ser tyvärr ingen mening med något längre. Det må låta sjukt deppigt men det är min syn på allt just nu, jag har tappat hoppet om att ens få kunna bli frisk & må bra igen. Att ta sig upp ur sängen om morgonen känns som att bestiga ett berg, vilket har resulterat i att jag mest legat i sängen hela veckan, jag har ingen ork eller lust till något.

I Tisdags fick jag veta att min operation för en fjärde gång blivit uppskjuten vilket var det sista jag ville höra. Jag köper inte sjukhusets förklaringar längre, speciellt inte när dem säger att dom sett flera fall med exakt såna här magsår som jag har där patienten grått för länge med magsåren, att såren då utvecklats till cancer. Det känns som att det är just det som dom väntar på att mina magsår verkligen ska bli cancer..

Jag har bett på mina bara knän att operationen ska bli flyttad till annat sjukhus som jag egentligen önskat från början men speciellt nu. Jag har haft daglig kontakt med min underbara kontaktsjuksköterska & psykolog denna vecka vilket jag är tacksam för. Dem har försökt med allt i sin makt för att operationen ska ske på annat sjukhus så det kan gå fortare med tanke på mitt mående.

Det är först idag Lördag som jag orkat lämna huset & träffa någon annan än barnen & Viktor, jag är dock nu helt slut. Jag vet att läkarna hade konferens i Torsdags & jag HOPPAS att jag efter påsk får lite mer & bättre besked. Snälla ni som läser detta håll alla tummar ni har för mig. Allt jag vill är att få operationen överstökad så att jag får chansen att komma på benen igen. Just nu orkar jag knappt ta hand om varken mig eller barnen.

Jag är så otroligt tacksam att jag har Viktor, utan honom & barnen hade jag inte klarat mig igenom detta.. Jag har gråtit så mycket denna vecka att jag har små sår under ögonen.. Psykisk ohälsa kanske inte syns på utsidan, det kan vara svårt för någon som aldrig varit där innan att förstå.. Men det känns, det känns så jävla mycket & så fruktansvärt hårt..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Håller alla tummar jag kan, så du kan få må bra igen och leva ett normalt liv 💝🙌🏼
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt