DET KÄNNS I HELA KROPPEN

Godkväll 

Sunny Sunday! Idag har det verkligen vart fint väder med vårkänslor i luften. Den snön som kom härom dagen är nästan helt borta vilket är otroligt skönt ! Igår var det isgator överallt men idag är vägarna fria från den mesta snö & is, det är bara snö kvar på gräsmattorna. Vi hade faktiskt en helt okej natt, & båda killarna kunde tillslut även somna om imorse så vi gick faktiskt inte upp förens 8:30! Riktigt skönt med lite ”sovmorgon”.

Efter frukost åkte Viktor & Wiggo ut till killarnas farmor & farfar där dom lekte & åkte fyrhjuling & traktor. Jag & Wille tog oss vår första långpromenad i den sköna solen. Jag lyssnade på Alice & Biancas podd i ena örat & fågelkvitter i mitt andra öra. Wille sov som en stock i vagnen i den friska luften. Promenaden vart ganska långsam med ett par pauser, det känns i hela kroppen att jag födde barn förra veckan. Dessa kramper/eftervärkar eller vad det nu är blir värre vid ansträngning så jag kunde inte powerwalka direkt men jag kom ut åtminstonde !

Resten av dagen har jag spenderat i soffan med Wille i min famn eller på mitt bröst & haft filmmarathon på tvn med sällskap från mina andra killar med såklart. Nu vankas det Bolibompa & nattning av storebror i huset. Vad har ni gjort idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer