DET HAR HÄNT!!

Äntligen morgon, lite så kände jag när det var dags att stiga upp imorse.. Nätterna är hemska nu mera, jag vaknar minst en gång i timman för att kroppen värker & det inte finns något bekvämt sätt att ligga på.. Det känns som när jag vaknar upp att jag sovit superlänge så har det bara gått en timma, så rullar nätterna på & jag är verkligen inte utvilad på morgonen vilket man kan förstå eftersom jag inte får någon längre sammanhängde sömn.

Imorse innan vi åkte till dagis hände något som vi fasat för länge.. Det som inte får hända har hänt & jag vet inte hur jag ska rädda situationen.. Wiggo har en filt som är hans ALLT, den filten har haft en tvättlapp som vart lika viktig som själva filten, om inte ännu viktigare. Imorse ramlade den där "lappen" bort. Okej det var ingen lapp längre utan en tråd.. Men det är den "lappen" han alltid ska hålla i när han ska sova, som han ska gosa med i ansiktet innan han somnar..

Jag försökte rädda situationen för ett tag sedan när jag såg att lappen började försvinna, jag sydde dit en ny tvättlapp men tyvärr duger den inte.. Han var helt förkrossad imorse & försökte laga lappen med sin borrmaskin & skruvmejsel men insåg rätt snabbt att det inte funkade var på han utbrister i gråt & säger "mamma fixa lappen, laga lappen mamma köp ny lapp" .. Hjärtekrossande gråt i min famn, HUR ska jag rädda detta? Hur kommer nattningen ikväll bli utan lappen?!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men åh stackars liten 💕
nouw.com/juliaelisabeth
eschutz
eschutz,
Ja tänk att en sån liten sak kan ha sån stor betydelse !
nouw.com/eschutz