DET GÅR BRA NU!

Jag har fått så många frågor på senaste från underbara läsare som bara vill veta hur jag mår. TACK <3 ni är så omtänksamma & jag ska berätta för er att det går helt åt rätt håll. Jag får behålla mer o mer mat. Men framförallt har jag börjat få matlust, igår slickade jag till o med upp såsen från tallriken efter jag ätit maten, all mat är så sjukt god & jag är sugen på all möjlig mat, ja menar när hände det sist ?


Jag har fått höra att jag ser sjukligt smal ut vilket jag själv inte alls ser, jag ser att jag rasat i vikt när jag ställer mig på vågen & att inga kläder passar men jag ser ingen skillnad alls på min kropp mer än på brösten som försvunnit. Men jag vill bara säga hur smal jag kanske ser ut att vara just nu så mår jag bättre & bättre för varje dag. Jag räknar ner dagarna till att börja jobba igen för det är allt jag vill nu att få igång en ny vardag.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Sanna
,

Du ser verkligen så smal ut. Men du ser piggare ut ändå men de är nog mest ovant för folk att se en drastiskt viktförändring.

Johanna
,

Man märker på dig att du mår bättre. Strunta i vikten, huvudsaken är att DU känner dig bättre !

Lotta,

klart att du blivit mindre med tanke på att du inte kunnat äta ordentligt, men sjukligt smal tycker jag inte. hoppas du kommer får behålla matlust och kunna äta nu framöver =) Kram

smalandslotta.se