Det finns inget som håller mig uppe min kropp kollapsar

Det känns som tio knivar genom min rygg & bäcken. Varför ska min rygg & kropp alltid kollapsa ? Är jag så svag? Så dålig kroppshållning & muskelmassa? Hur ska jag kunna stärka min kropp när jag inte kan träna av smärta? Klockan är nu 03:06 jag sitter & ammar Wille i sängen. Han somnade som en stock igår straxt efter 20 & jag lyckades stoppa om honom i hans säng utan att han vaknade. Han sover så dåligt på dagarna men tur nog går nattningen mkt smidigare och han sover mycket bättre om nätterna nu. Han är så mycket nöjdare o lugnare sen vi uteslöt flaskan, & jag som trodde de va flaskan som fick honom att sova i tre timmar i sträck, tji fick jag för han sover bättre utan flaskan nattetid.

Jag lääääängtar just nu tills de är dags att gå upp, jag själv sover som en kratta nu eftersom min kropp skriker av smärta. Att ligga ner är helt omöjligt, att sitta upp är ännu värre.. Det skönaste är att gå men ja kan inte gå för länge heller utan att ja får känslan av att jag går av på mitten. Jag har ingen styrka i kroppen som håller upp den de känns verkligen som om hela mitt mittparti dvs från bäcken upp till revbenen är ett stort tomt hål.. som om de inte finns något som kan hålla uppe mig. Håll tummarna för mig att kiropraktorn kan hjälpa mig så att jag sedan in börja träna igen jag behöver det de vet jag !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Du hade två tuffa graviditeter men vilken var värst?
Saynomore
Saynomore,
Kan du liggamma? Mitt tips då är att bulla upp med kuddar bakom så får du stöd. Kommer ihåg hur mör man var i ryggen. Det är inte så länge sen du gick igenom graviditet och förlossning så kroppen är ju inte jättestark ännu. Håller tummarna för dig idag 💖 Mammamage-appen ska vara bra så kanske prova den om du får okej att träna 😍
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Tyvärr har inte liggamma funkat eftersom ja inte kunnat ligga på sidan..
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Åh jag förstår, hjälpte besöket dig?
nouw.com/saynomore