Det börjar vända!

Godmorgon Söndag, här ligger jag i sängen än & familjen stökar i tv rummet. Det var min morgon att sova ut men jag vaknade ur en mardröm helt kallsvettig med andan i halsen & kunde inte somna om, så nu samlar jag kraft för att starta dagen. Jag börjar bli mig själv igen, inte samma huvudvärk längre så länge jag inte anstränger mig för mycket. Jag har fått tillbaka all känsel i tungan (bet mig ju rejält i anfallet så jag tappade känseln). jag orkar princip hålla mig vaken en dag utan att sova några timmar mitt på dagen, det enda som kvarstår är väl att jag inte riktigt orkar fullt så mycket ännu samt att jag glömmer saker hela tiden, lite smått förvirrad. Kroppen är svag än men vi skyndar långsamt. Sakta men säkert blir jag mig själv igen & vardagen kan rulla på

Igår hade vi en lång & mysig Lördag. Barnen väckte mig 04:45 ingen sovmorgon alls som dem lovat mig. Slår vad om att imorgon när de är Måndag & förskola igen får vi väcka dom, det är alltid så. Extra tidigt uppe på helgen & extra trötta när de är vardag. Jag hade rört ihop en deg för frallor på fredagskvällen så dessa bakade jag ut till frukost. Älskar att baka kalljäst bröd då man bara rör ihop degen, ställer in i kylen. På morgonen vänder man upp hela degen på mjölat bord & & delar upp i lika bitar. Inget knådande, inte jästider att hålla koll på eller frallor som ska rullas o grejas. Detta tar verkligen bara fem minuter att röra ihop & fem minuter att baka ut.

Söndag idag, vi får se vart denna dag tar oss! Inga planer men egentligen en del måsten att styra med här hemma. Det börjar bli brist på kläder hos barnen, jag har ju inte orkat sortera all tvätt sen innan epilepsianfallet eller sorterat de ja tvättat efteråt heller så ni kan ju tänka er hur mkt tvätt vi har att ta tag i från 2,5 veckas tid..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer