”Det bara rann blod ur magen”

Godmorgon Måndag! Här sitter jag i soffan & inväntar samtal från sjukhuset, jag har redan avklarat ett par samtal men väntar på den rätta hjälpen. Igår kväll när jag gick o la mig upptäckte jag att hela förbandet över mitt ärr på magen var helt mättat av blod & var, & det bara rann ur såret.. Under natten har det kommit ännu mer vilket tyder på en infektion i såret. Så himla typiskt! Hade hoppats att få hjälp via vårdcentralen men dom nekade mig hjälp, dom gör tydligen inte såromläggningar ? Är inte det lite sjukt? Så nu inväntar jag samtal från kirurgen i Eksjö vilket betyder att jag kommer behöva åka 8 mil totalt för att få mitt sår omlagt..

Annars då så mår ja bättre o bättre & har slutat helt med morfin & tar bara Alvedon vid behov vilket är så skönt. Ni som följt hela min resa vet att jag även innan operationen tog morfintabletter & morfinplåster för att dämpa smärtorna i magen men nu klarar jag mig utan det vilket är SÅ SKÖNT!!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
Så underbart att du har kunnat minska smärtlindring 😊 Men jäkla skit att såret ska börja bråka. Men det går ju ändå rätt håll 😊