Det är mycket som händer just nu

Godmorgon Måndag

Klockan är 06:18 när jag skriver detta & jag skulle vilja säga god förmiddag. Detta extremt dumma påhitt med att man ska ställa om klockan två gånger om året, jag skulle vilja påstå att det är det dummaste beslut någon någonsin tagit. Personen som bestämde det hade uppenbarligen aldrig haft erfarenhet av småbarn.

Igår var Wille övertrött hela dagen. Han vägrade vila, han vägrade sova på kvällen & allt blev bara fel. Sömn ger ju sömn det har vi verkligen fått lära oss här hemma så jag var beredd på en kaos natt vilket vi också fick. Vet inte hur många gånger jag vart uppe inatt för att stoppa in nappen och buffa rumpan. Min längsta sammanhängande sömn vart mellan 21-22:45 skönt ! Sen att vi fick ta morgon 03:30 kan vi prata om en annan gång.

Just nu händer otroligt mycket i Willes utveckling det märks. Han upptäcker och utforskar och lär sig hela hela tiden. Att natta är dessutom svårare när han nu mera bara ställer sig upp i sängen oavsett om ögonen går i kors. Som jag känner nu så var detta sista natten han fick sova i sin säng i vårt sovrum. Idag får han flytta ut & stå på egna ben i sitt egna rum.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh! Stora killen 😍 alltså, jag har "problem" med Livia, denna trots. Ha en toppen dag, & ja.. de med tiderna är ett hittepå.
nouw.com/jeenyrosen
eschutz
eschutz,
Det har vi med här hemma.. en ständig kamp o tjafs då han aldrig lyssnar! 😰😞 Verkligen ! Barn är som små klockor själva så det blir helt knas när den riktiga klockan ställs om.. denna dag kommer kännas extremt lång ! Känns redan som om det vore lunch o klockan är inte ens 8!
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh.. Livia vaknade och började bråka direkt. vill bara släppa allt och säga, gör va du vill! Men de går ju inte. åh.. ja jag håller med dig.
nouw.com/jeenyrosen