”Det är kul att bråka”

Gårdagen bara försvann, lite söndagsångst om jag ska vara ärlig. Det har vart skönt att vara två hemma & kunna hjälpas åt med barnen samtidigt som de ska bli skönt att få lite rutiner igen men jag är lite orolig att stressen ska komma tillbaka. Igår bakade vi pizza vilket var så gott men det slutade med att jag låg i fosterställning & grät av smärta från magen, inget bra..

Det vart lite deg kvar från pizzabaket igår så jag & Wiggo startade morgonen med att baka ut små mini tekakor till frukost medan Wille sov. Kalljäst bröd alltså det är så gott! Jag har hittat perfekta mjölet när man ska baka bröd & bullar, tänker aldrig mer baka med vanligt vetemjöl nej nej!

Resten av morgonen har dock vart mycket tjafs och bråk. Wiggo, ja vet inte vad jag ska säga men han sa själv att han tyckte det var kul att göra mig ledsen och arg.. Trottsåldern alltså NÄR tar det slut?! Försöker återhämta mig lite nu i soffan medan Wille vilar innan vi ska gå bort och släppa ut hundarna hos mina föräldrar. Vad gör ni idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Här hemma säger 3-åringen "mamma, jag vill faktiskt bara gnälla" 😂 Haha, okej då...