Denna jävla sjukdom

Fem år har gått sedan jag satt där bredvid din säng. Fem år sedan jag höll din hand för sista gången, fem år sedan du tog ditt sista andetag. Trotts mitt jobb, alla gånger jag suttit bredvid & fuktat läppar, torkat pannor, vänt & puffat kuddar. Hållt handen & bara funnits där, alla gånger jag sagt farväl & sätt huden blekna. Att sitta där som anhörig är en helt annan grej, det visste jag inte innan men nu vet jag.

Fem år har gått, fem år har passerat. Jag kan inte sluta sakna, sluta tänka hur livet hade varit om cancern inte hade tagit dig ifrån oss. Det har hänt så mycket & det finns så mycket jag velat säga dig & så mycket jag velat visa dig. Jag minns så väl den dagen vi fick beskedet att dem inte kunde göra något mer, cancern kommer vinna, cancern kommer ta dig ifrån oss. Den dagen hade jag varit hos ungdomsmottagningen - jag trodde jag var gravid. Men tyvärr var det inte så. Jag säger verkligen tyvärr för jag hade velat att du skulle fått träffa ditt första barnbarnsbarn. Jag minns hur jag grät den kvällen grät av sorg såklart men jag grät för att jag aldrig kommer få visa dig, aldrig kommer få berätta för dig att jag väntade barn. Idag fem år senare har jag två barn som jag vet att du hade älskat.

Du var en riktig kämpe, det var du verkligen men cancern var starkare. Denna jävla sjukdom som jag inte ens skulle önska min värsta fiende. Fuck cancer! På riktigt FUCK CANCERN som tog dig ifrån oss. Jag hoppas att du ser oss alla, att du ser oss & att du är stolt över vad vi gjort under dessa fem år. Jag saknar dig, idag, imorgon & föralltid.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
eschutz
eschutz,