Den stora sängfrågan!

Min senaste fundering här hemma är hur barnen framöver ska sova. Nu lät det kanske drastiskt haha men så här är fallet: Wille försöker allt oftare klättra ur sin spjälsäng vilket har fått oss att börja fundera på en annan säng. Jag är dock inte sugen på att ha en 1,5 åring som kommer gå upp extremt tidigt när han kan ta sig ur en vanlig säng själv. Wiggo fick en växasäng när vi flyttade hit straxt innan han skulle fylla 2 år & då började ofta våra dagar vid FYRA! Ja ni läste rätt.. Wille som redan är morgonpigg lär inte ta sovmorgon med en ny stor säng.

Är det läge att Wille tar över Wiggos säng & Wiggo får en ny eller ska Wille få äran att få något nytt eget & Wiggo behålla sin säng. Jag vet exakt jag jag önskar att båda hade för typ av sängar men det krävs lite mer av oss (läs Viktor) & det vågar jag knappt nämna, haha! Viktor är trött på mina renovingstankar & nya möbler hit & dit.

Så min fråga till er, när bytte ni från spjälsäng till vanlig säng & vad har ni ? Jag älskar Willes spjälsäng så jag vill egentligen inte byta men ja vill inte ha en olycka!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,

Testa att ta bort ena sidan på sängen och sätt din stödbräda. Då ser ni om han är redo att sova i säng som han kan ta sig ur själv 😊

eschutz
eschutz,
De får nog bli så, vi har en som tillhör sängen !
nouw.com/eschutz