Delade känslor

En liten uppdatering så här på kvällskvisten när jag sitter för att amma en sista gång . Ja sista gång för ikväll inte för alltid. Jag måste dock erkänna att nu när jag även fått sår av allt ammande vilket gör svinont såklart ser jag hur slutet av amningen närmar sig vilket jag känner mig så kluven över. Samtidigt som de kan kännas skönt att jag kan få avlastning med matning & att jag slipper vara en napp så känner jag hur separationsångesten börjar gro. Vi många klippt navelsträngen mellan oss men jag är ändå inte där mentalt redo att han inte ska vara beroende av mig 24/7. Jobbigt med såna delade känslor.

På tal om något helt annat så är det som sagt fredag & vi har haft lite fredagsmys ute ikväll på altanen. Lite vin till mig, öl till mannen min & lite gott att äta. Jag skulle dock behöva en personlig kock som lagar mjölkfri mat då jag känner hur jag enbart lever på frukt & grönsaker typ.. Lite mackor men annars så är allt så torrt! Torrt o tråkigt & det enda jag är sugen på är mat jag inte kan äta, jobbigt läge!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Nina
,
Skulle denna kalla lasagne kanske vara något http://organicbymommy.se/blog/2017/11/13/raw-lasagne/ tycker den är riktigt god, gjort en del av kakorna på hennes blogg som är goda men tror du kanske kan hitta lite recper som är mjölkfria på hennes blogg.
Sogie6
,
Går att göra masa god Mjölkfri kost. Finns så många alternativ. Havreprodukter, kokosmjölk kokosgrädde soja produkter. Det kan ju ersätta de vanliga mjölkprodukterna 😊
eschutz
eschutz,
Ja vet! Vi har testat lite, de går framåt o känns lättare svårast är de ändå när vi ska äta ute/borta ..
nouw.com/eschutz