Dåliga besked..

Påväg hem från dagens sjukhusbesök med min 11e gastroskopi sedan September 2019.. tyvärr lär det inte bli den sista heller då läkaren hittade exakt det jag befarade: nya magsår. Varför jag får magsår trotts höga doser av medicin är väldigt oklart för alla. Men dem tog det på allvar & tog alla prover dem kunde & ska skicka detta vidare till specialister igen..

Nu finns två åtgärder för att jag ska kunna bli frisk eventuellt kan det lösas med mediciner, dock mediciner som sällan används längre då mitt fall är väldigt vanligt - sista utvägen är att operera bort magsäcken helt..

Som ni förstår känna allt piss just nu, tillbaka på ruta ett. Varför kan jag inte bara ha en normal kropp? En normal mage? Åt nyss en korv efter att ha fastat i nästa 40h, känner hur jag vill spy. Min magsäck är så liten vilket syntes på bilderna jag fick se.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Skickar massor av styrkekramar till dig, även om jag förstår att det är långt ifrån tillräckligt! <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
eschutz
eschutz,
moaelins
moaelins,
Hittade nyss din blogg, så inspirerande och kommer nu fortsätta följa dig❤️
nouw.com/moaelins
eschutz
eschutz,
Va roligt 😊 så glad jag blir !
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ursch då, önskar du får må bra snart och att magsåren läker! 💕
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Tack finis <3
nouw.com/eschutz
Eleonore
,
Vad jag tycker så synd om dej. Tänker mycket på dej. Önskar verkligen du får hjälp o få må bra. Kram 💕
eschutz
eschutz,
fikastunden
fikastunden,
Hoppas det blir bättre snart. Men läkarna har de kollat upp eventuellt mag/tarm sjukdomen Crohns? Vet att det kan påverka från munnen till ändtarmen. Kan vara bra att kolla upp.
nouw.com/fikastunden
eschutz
eschutz,
Dom började en sån utredning men när jag bara blev sämre så la dom den på is & fokuserade på bara magsåren, misstänker dock att dom kommer ta tag i det nu igen. Dom har haft misstankar om chrons vet jag.
nouw.com/eschutz