Dagens sjukhusbesök - en ond cirkel utan slut

Då så, kvällen är här & denna dag börjar äntligen lida mot sitt slut. Besöket på sjukhuset blev lite vad jag trott & var rädd för. Eller det gav mig massa besked men ingen hjälp här & nu idag direkt. Jag skulle kunna skriva ett lång inlägg men jag ska försöka fatta mig kort för er skull.

Läkaren på Mag & tarm berättade att koloskopin såg bra ut av vad dom kunnat se i tjocktarmen. Däremot gastroskopi visade många magsår i magsäcken. En viss inflammation kvar i tolvfingertarmen så dem har fortfarande misstankar om chrons vid tunntarmen men för att kunna gå vidare ska jag få svälja en kapsel som kommer filma allt hela vägen. Det är dock något dom vill vänta med med tanke på hur jag mår nu så är inte det prio ett.

Till mina problem kring gallan, hela magen är öm och jag grät och vred mig av smärta när läkaren tryckte på magen. DOCK till det jag befarat kunde dom inte göra något åt detta här & nu idag då dem inte vill operera mig för gallan innan magsåren läkt så man kan utesluta att smärtan inte kommer ifrån magsåren utan att det rör sig om gallan. Så måste jag vänta tills efter nyår för en ny gastroskopi. Har magsåren läkt då & mina smärtor kvarstår kommer jag bli opererad omgående för gallan. Kvarstår magsåren kommer dom få tänka om helt i utredningen om varför jag får nya magsår hela tiden som inte läker trotts månader av behandling..

Summan av det hela, jag har ont, svin ont. Jag får i mig mindre med mat än min 10 månaders bebis äter om dagen. Jag sover dåligt för jag har så ont, jag mår rätt dåligt helt enkelt men måste hålla ut några veckor till. Blir smärtorna icke hanterbara är det akut in & då får dom ta nya ställningar via akuten. Men jag hoppas jag kan ta mig igenom jul & nyår utan fler sjukhusbesök.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

frubergh
frubergh,
Jag hoppas att det snart vänder för dig. Det låter allt annat än trevligt att ha så ont 💞
nouw.com/frubergh
Saynomore
Saynomore,
Usch, så jobbigt för dig 😓 Hoppas verkligen du får hjälp snart 💖
nouw.com/saynomore