DAGENS OUTFIT

Påskharen kom inte bara med godis & såpbubblor utan även lite kläder. Wille som inte äter godis fick lite kläder av påskharen (läs mormor & morfar) på min önskan. Just nu ligger killarna lite i ofas med storlekar. Nog för att vi fått två Vinterbarn men dem är så olika i storlekar. Wille är så mycket längre än Wiggo & har börjat växa ikapp sin storebror så Wille behövde lite nytt. Påskägget bestod av två Bodys & han fick idag inviga en av dem tillsammans med ett par byxor som jag köpte till honom i 1 års present.


På tal om att växa så hade Wiggo igår kväll som himla växtvärk. stackarn det gjorde så ont i mammahjärtat. Jag fick ligga med honom i hans lilla säng tills han kunde lugna sig & somna. Har ni riktigt bra tips mot växtvärk så tar vi tacksamt emot det. Han fick iallafall ipren & kunde sedan sova hela natten men han hade så ont & var så ledsen för att han trodde att han aldrig mer skulle kunna gå för han hade så ont. Stackarn !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Vi använder vetekudde samt den doftfria ormsalvan för muskler på äldsta när växtvärken är som värst samt massage av benen.