Dagens misslyckade återbesök

För ungefär en månad sedan svalde jag kameran & dem upptäckte flera magsår både i magsäck, övergång till tarmarna & i tarmarna. Jag fick en dubbel kur av antibiotika att äta & vart även sjukskriven en period. Idag hade jag tid för återbesök för att se om det blivit något bättre även om jag inte upplever att det blivit det samt ta nya vävnadsprover för att kunna fortsätta utredningen om eventuella sjukdomar som kan ligga bakom mina magsår.

Jag fick träffa återigen bra personal, denna gång en kvinnlig specialist. Vi pratade först och jag fick förklara hur jag mår & känner & sedan förklarade hon planen. Jag fick bedövning & lugnande & sedan är allt svart. När jag vaknar upp har jag ingen aning om att dom inte ens kunnat genomföra undersökningen. Innan jag fick åka hem får jag veta att jag bara kräkts & klökts upp kameran hela tiden så dem aldrig ens kom ner.. Så hela undersökningen blev misslyckad. Vi vet inte hur det ser ut & jag kunde inte få någon vidare hjälp idag..

Jag ska såklart få en ny tid & då bli sövd men det först ”inom några månader”.. betyder alltså att jag är helt utan någon hjälp till mina brutala smärtor, till att jag knappt kan äta. Att jag går ner i vikt, har migrän flera gånger i vecka pga att jag inte får i mig mat ordentligt & migränmedicin får jag inte ta då den gör magsåren värre.. Allt är en ond cirkel & jag är så trött på att må dåligt ..

Jag tog Wiööe för en promenad efter att vi sovit bort eftermiddagen. Så trött på riktigt vart får man energi ifrån ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

MBroden
MBroden,
Usch va jobbigt att må så dåligt och att undersökningen inte gick bra. Hoppas att det går bättre nästa gång så du kan få den hjälp du behöver, det är svårt att hitta någon energi överhuvudtaget när man inte mår bra.
nouw.com/mbroden
eschutz
eschutz,
Så sant.. svårt att vara positiv & hitta energi när man inte mår bra ..
nouw.com/eschutz