Dagens besök hos BM - Tårarna rann likt X2000

Dagens barnmorskebesök, vart ska jag börja? Jag hann bara sätta mig ner & min barnmorska frågar hur läget är, hur jag mår. Jag bryter ihop direkt, tårarna rinner likt X2000 ner för mina kinder. Jag försöker förklara att inget känns bra. Berättar att illamåendet är tillbaka, matlusten är obefintligt & foglossningen har kommit för att plåga mig mer & mer varje dag. Förvärkarna tar all min energi & jag mår verkligen inte bra. Hon ger mig papper för att torka tårarna. Lyssnar och försöker trösta men även peppa mig lite. Rätt snabbt tar hon fram den första lediga läkartiden som hon bokar till mig.

Jag orkar verkligen inte mer & det förstår hon. Jag har nu fått en läkartid & mitt önskemål är en planerad igångsättning när lillebror räknas som fullgången. Jag är fullt medveten om att det kan vara svårt att få igenom men jag lever på hoppet & tänker inte ge upp ännu. Läkaren jag ska träffa är dessutom den läkaren som lagt upp en plan för alla mina besök & behandling för min risk att få havandeskapsförgiftning denna gång. Jag har träffat henne flertalet gånger under graviditeten med Wiggo & efter förlossningen. Hon är riktigt bra & det poängterade även min barnmorska.

I övrigt så gick besöket bra. Lillebror är så fixerad han kan bli det går absolut inte att rucka på honom han ligger där han ska med andra ord. Skönt att något är bra ändå! Mina värden var okej även om jag pendlat fram o tillbaka senaste veckorna med att ha lite protein i urinet så är inga prover ännu avvikande vilket är skönt! Magen växer & följer sin egna kurva en bit under ”normal” kurvan. Lillebror mår med andra ord prima där inne men jag däremot mår allt annat än prima ballerina.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Du är en kämpe. Hoppas du nu får eTT bra läkarbesök också!
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Tack fina <3 Jag hoppas att läkarbesöket går bra !
nouw.com/eschutz
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Du är en riktigt kämpe! <3 Hoppas du får som du vill att bli igångsatt ❤ kram
nouw.com/juliaelisabeth
eschutz
eschutz,
Tack ❣️
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229