DAG ETT SOM TVÅBARNSMAMMA

Godkväll

Första dagen ensamna hemma jag & mina små killar, är ni nyfikna på vår dag ? Jag som var så orolig innan hur jag skulle klara av två små killar helt själv, hur jag skulle räcka till & kunna tillfredsställa dem båda. Det har gått över förväntan bra, trotts att jag inte sovit en blund hela natten & kände mig mer död än levande när vi startade dagen klocka 05:30 imorse så har det gått bra & vi har till & med tagit oss ut i det fina vädret.

Vi spenderade morgonen & förmiddagen inne. Lillebror satte jag i sjalen så kunde jag även fixa med dagens tvätt & leka med Wiggo. Vi tog oss en mysstund i soffan & kollade på Pippi innan killarna fick sin lunch. Vi tog sedan på oss ytterkläder för att bege oss ut på en liten promenad & för lek i lekparken. Jag hade ett paket som skulle postas & jag hade även två paket som skulle hämtas. Vi bor tur nog väldigt nära vårt postombud, dit & hem blir väl ungefär 1km så en promenad blev perfekt. Sedan stannade vi i lekparken på andra sidan gatan då lillebror sov så sött i vagnen fick jag möjlighet att leka med Wiggo innan det var dags att gå in för att amma lillebror & ge Wiggo mellis.

Nog för att jag är vääääldigt trött nu ikväll, huvudvärk & ögonen går i kors så är jag nöjd över dagen. Jag trodde inte att jag sulel rodda att byta bajsblöjor, torka kräks, leka & se till att alla är nöjda och glada helt själv men det gick, Det vart väl lite kaos en stund på eftermiddagen när Wiggo höll på att somna, lillebror ville amma & jag behövde gå på toa. Men det löste sig tillslut ibland får man ta till mutor haha!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer