CORE FRUKOST

Jag har på senaste levt otroligt ohälsosamt, ätit vad som kommit i min väg & vart som fallit mig in. Efter operationen hoppar jag lätt över måltider eftersom jag inte längre kan känna hunger, en måltid jag 9/10 gånger hoppar över är frukosten som jag vet är dagens viktigaste måltid, men jag är alltid så trött & mår så illa på morgonen att frukost är inte att tänka på före lunch. Men i Söndags hittade jag lite nya produkter som jag snabbt klickade hem som kanske kan boosta min kropp dessutom & ge mig lite hälsosammare vanor.

Låt mig presentera CORE FRUKOST MEAL en näringsrik shake med 40% protein från vassle ägg & havre,MCT kokos olja, smaksatt med en frukt & bär mix samt vitaminer, krom & aktiv bakteriekultur för magen. En shake innehåller 199 kalorier för den som räknar sådant, vilket inte jag gör. För mig är det viktiga att jag får i min protein, näring & inte bara en kopp kaffe klockan 06 på morgonen. Jag har innan levt riktigt hälsosamt men nu behöver jag en skjuts in i det livet igen.

Har just tagit första shaken core frukost meal & den slank ner fort, ni som känner mig vet att jag är extremt känslig för allt som påminner eller kan påminna om mjölkprodukter, jag kan lixom inte äta yoghurt, dricka mjölk osv utan att spy men denna gick ner utan att ens klökas, Jag köpte två påsar i smaken blåbär & vanilj & varje påse ger 7 portioner för 14 dagar betalade jag 139:- vilket ger ett pris på ca 10:- shake en så billig frukost lär du aldrig hitta med så mycket näring & hög proteinhalt.

Core frukost meal finns i smakerna Blåbär & vanilj, Äpple kanel & choklad. Finns även en hel serie med Core meals som du hittar ->HÄR<-

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,

Perfekt för dig så du får i dig nått på morgonen👏👏😘

eschutz
eschutz,
Har fungerat perfekt 😊
nouw.com/eschutz