CHOKLAD + JORDGUBBAR = KÄRLEK

-Inlägg i samarbete med Coolstuff -

Vad vore livet utan choklad? Vad vore kärlek utan choklad?

Februari närmar sig & där med även Alla Hjärtans Dag. Kärlekens dag helt enkelt, den dagen vi ska visa lite extra uppskattning till de i vår närhet som vi älskar mest. Jag är ute i god tid i år med att fixa det där lilla extra myset för vi kan ju faktiskt befinna oss på BB under Alla Hjärtans Dag. Om så är fallet har jag redan packat ner lite choklad i väskan iallafall för det bästa Alla Hjärtans dag myset vi ändå skulle kunna få är en nyfödd liten bebis.

Men det jag har förberett är iallafall CHOOOOOKLAAAAD <3 För vad vore livet utan choklad? & vad vore kärleken utan choklad? Choklad är KÄRLEK på riktigt. En gigantisk marabou kartong med hela 1,6 KG mjölkchoklad, WOW så underbart, lite som en dröm gått i uppfyllelse. Att ge bort en sådan stor chokladkartong är ju den ultimata presenten till en chokladälskare. Till denna otroliga mängd med choklad har jag fått hem en mugg att smälta chokladen enkelt i. Man sätter ett värmeljus under, bryter sönder lite choklad & vipps så smälter det & du kan doppa exempelvis jordgubbar i choklad vilket är förförande gott. Det var min craving när jag väntade Wiggo, chokladdoppade jordgubbar, eller jordgubbar doppade i nutella.

Nutella är också choklad & också underbart! Jag har en gullig förpackning med sju små burkar nutella - en för varje dag i en hel vecka eller när du känner för det. Också en perfekt present till en choklad & nutella älskande person i din närhet. Alla dessa härligheter kommer alltså från Coolstuff , där du kan hitta mängder av både goda, roliga & fina presenter till din käraste. Men kom ihåg det behöver inte heller vara de dyraste som är det bästa. Det kan räcka med att fixa det lite extra mysigt med något extra gott att äta på tillsammans. För att visa kärlek & uppskattning ska man ju såklart göra varje dag också.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Men åh så gulliga nutellaburkar😍
nouw.com/isabellepettersson
eschutz
eschutz,
Eller hur ! sååå söta 😊
nouw.com/eschutz