Cancer eller inte cancer

Jag lever med en brutal ovisshet, en ovisshet om vad som händer i min egna kropp. Jag känner mig fängslad, jag kommer ingenstans. Jag vet ingenting. Ena stunden brakar jag samman, jag drömmer om hur jag dör, varje natt. Har jag cancer eller har jag inte cancer, den ovissheten kommer jag få leva med ett tag till. Idag hade jag tid för möte med min läkare & sköterska, evigt tacksam att jag har dem bakom mig. Med handen på hjärtat har den senaste veckan varit brutalt hemsk, både i smärta men även psykiskt.


Mötet med läkaren & sköterskan gick bra, jag fick chansen att bryta ihop. Förklara hur jag mår & hur jag känner, vad jag är rädd för & vad jag konstant tänker på. Vi fick träffa en kurator & vi fick chansen att ställa lite frågor. Det lättar mig att Viktor inte alls är orolig i detta, men både han och läkaren förstår min enorma rädsla & ångest. Vi vet alltså egentligen inte så mycket mer idag, nästa steg är Tisdag med en gastroskopi där cancerläkaren ska kunna bedöma vilken typ av operation som krävs & även sätta en plan för mig framöver. Jag fick med mig en påse näringsdrycker hem eftersom jag knappt får i mig mat & har denna vecka rasat i vikt..

Även att jag mår extremt dåligt just nu så undvik mig inte, allt ni kan få är ett nej om jag inte orkar. Jag är fortfarande den samma Ellen som jag alltid varit, bara just nu väldigt sliten, orolig & rädd. Vill jag inte prata om det, orkar jag inte ses kommer jag säga det annars vill jag leva på som vanligt så gott jag kan tills operationen är över.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Josefin
,
Kramis till dig <3 Kul att ni renoverar så mkt nu och kan fokusera på det och barnen!
Saynomore
Saynomore,
Tänker på dig 🌼
nouw.com/saynomore
Fialisa88
Fialisa88,