Bunkrar med content - sluta som Influencer ?

-Inlägg i samarbete med iDeal Of Sweden -

Det är Lördag mina vänner! Idag hoppas jag att vi får massa gjort här hemma! Jag har en lång lista på vad som jag vill få gjort innan jag åker in på sjukhuset igen så jag hoppas jag hinner med det mesta iallafall! Jag har dock haft två dåliga dagar bakom mig, låg på energi & krävt extra morfin båda dagarna även nattetid..

Jag försöker även just nu att bunkra upp med ”content” bilder för att kunna leverera inom sociala medier under min sjukhusvistelse, dock så har jag även sedan allt det här med cancern kom upp funderat på att lägga ner mina sociala medier. Göra instagram privat, sluta med samarbeten, eller rättare sagt sluta att själv höra av mig till företag utan låta dem kontakta mig isåfall vilket skulle ge en betydligt mycket mindre skara med samarbeten och mindre jobb för mig! Jag vet inte , detta är ändå min hobby men jag är kluven om allt jobb jag lägger ned lönar sig? Ibland känns det verkligen inte som så..

Ett företag jag samarbetat mycket med genom mina år är iDeal Of Sweden & det är ett företag med hög kvalitet på produkter & utbud. Jag genuint älskar iDeal & här är två av mina favoriter, marmorskal är mina favoriter som följt med i olika utföranden sedan lång tid tillbaka genom olika modeller av telefoner jag haft. Har du något skal som du alltid måste ha till din telefon?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer