Bullfest & intervallträning

Träningsvärken är ett faktum precis som min svullna ibs mage efter att ha frossat i nybakade kanelbullar. Wille som inte vart helt piggelin idag & haft feber har sovit bort typ hela dagen så jag har legat i soffan med Wiggo & ätit bullar, ångest när jag insåg att jag ätit mig proppmätt på bullar !

Så när Viktor kom hem var jag redo att ge mig ut för en runda med intervaller. Riktigt taggad faktiskt & kul var det även om min kondition är riktigt kass, men man måste börja någonstans eller hur? Jag satsar på ett intervallpass till denna vecka, extra peppad när nya träningskläder är på g hem också! Men nu ska jag krypa ner i sängen. Trött & frusen. Ja jag har börjat frysa extremt, så pass att jag går upp om nätterna o klär på mig för att sedan sova igen. Vad är det för fel på mig ?

Backen jag körde intervaller i kanske inte ser så farlig ut men den var helt perfekt att börja med! Redan taggad till nästa pass. Är ni fler som kickstartat hösten med träning? Vad är era mål?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Tur du börjat träna för du har blivit så äckligt tjock !! Att viktor ens kan vara tillsammans med dig, synd om honom han förtjänat något bättre!