BRYTER IHOP FLERA GÅNGER OM DAGEN

Vecka trettiosex

En tuff vecka är förbi, mest tuff psykisk kanske. Skulle vilja säga att jag bryter ihop minst tio gånger om dagen ungefär, den sista biten nu är verkligen den värsta. Att veta att det kan hända när som helst men det kan lika väl vara i veckor till innan det är över är ganska frustrerande. Jag vet ju att jag max kommer gå till BF för sedan sätts jag igång det har jag fått lovat & det är inskrivet i min journal. Men ändå det är för mig så långt borta när jag mår som jag gör.

Annars har det inte hänt så mycket under veckan. Magen sjunker hela tiden, trycket nedåt ökar, jag får konstiga värkar/hugg titt som tätt & det känns som om lillebrors huvud är halvvägs ut. Foglossning, illamående ja det hänger i lixom. På gott & ont har vågen denna vecka visat på minus återigen men det ändras väl kan jag tänka mig. Det räcker med två dåliga dagar så tappar jag i vikt, det går verkligen upp & ner. Något helt nytt däremot är att min navel nu ploppat ut. När jag reser mig upp blir magen spetsig alltså på längden, vad det beror på har jag ingen aning om, delade magmuskler kanske?

Imorgon går vi in i veckan som Wiggo föddes i, nu tror jag inte att lillebror kommer komma i denna vecka, nej ju fler som säger att jag kommer föda innan BF desto mer säker blir jag på att jag kommer få gå tiden ut..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Delade magmuskler ger spetsig mage på det sättet du beskriver. Det fick jag tidigt med barn nr 1.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Gick det ihop sen ? de Blev aldrig så här med förra barnet. Dem delar sig på ett sätt vid varje graviditet men antar att de delat sig mer denna gång när de syns från utsidan ?
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Nä de gIck inte ihop för mig. Jag har ofta tänkt att jag tränat dåligt eller så. Även tänkt att jag ska operera ihop musklerna igen. Men så blev jag oväntat gravid igen. Vi får se vad som händer denna gång. Korsett direkt efter kanske? Jag är ju ganska gammal 41 år så blir kanske svårare att få ihop musklerna igen?
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Okej ! Får man bekosta en sån operation själv? Något du ”lidit” av efter graviditeten att musklerna vart så delade ?
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Nej jag har inte lidit av det mer än att jag sett lite gravid ut då magmusklerna inte håller ihop magen på samma sätt när jag ätit mycket eller så. Jag tror att man kan träna för att få mindre diastas. Det kan ge ryggbesvär har jag förstått och de jag läst om har nog bekostat operationen själv men inte säkert att man behöver det.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Okej tack ! 😊
nouw.com/eschutz