Brygg din egna cider - morsdagtips

-Inlägg i samarbete med Coolstuff -

Nästa vecka är det som sagt morsdag, min första morsdag som tvåbarns mamma. Jag är så evigt tacksam att jag får äran att vara just mamma. Mamma till de finaste små killarna, mitt hjärta svämmar över med kärlek till mina små även om de prövar mig ganska mycket just nu. Alla mammor behöver uppmärksammas lite extra ibland & just därför vill jag verkligen tipsa er om Coolstuffs härliga utbud av morsdag presenter . Jag har själv klickat hem tre favoriter till just mig själv. Jag må känna mig som världens sämsta mamma vissa dagar men innerst inne vet jag att jag är den bästa mamman till mina små & kände att jag behövde uppmuntra mig själv men lite presenter.

Jag ska brygga min egna cider, det ska bli så kul! Jag gav ett sånt här kit till min pappa fast med öl till farsdag förra året. & viktor har även fått ett han med för att brygga sin öl men nu ska jag brygga min egna cider, päron cider. SÅ kul & förhoppningsvis gott också. Man kan välja mellan päron eller äpple & just nu får man dessutom dessa kit till 40% rabatt!

För att skapa lite extra mys valde jag också att ge mig själv ett paket med fem underbara små ljus från Yankee candle. Finns det något mer perfekt än doftljus att ge bort till sin mamma i morsdag present? Jag tror faktiskt inte det. Jag älskar doftljus & speciellt Yankee ljus & jag vet att min mamma kommer bli avis på dessa ljus också haha. Yankee doftljus är en nyhet hos Coolstuff & dom har fler presentkit med doftljus.

Sist ut bland mina egna morsdag presenter är trepack med lyxiga chokladbomber. Att göra en härligt lyxig varmchoklad på helt enkelt. Man tillsätter varm mjölk & lägger sedan ned denna chokladbombsom dessutom är fylld med mashmellows också för extra lyxig varmchoklad. Choklad är som ni vet något som ligger mig varmt om hjärtat. SÅ det var mina tre bästa tips för morsdag presenterfrån coolstuff, vem vill du ge lite extra kärlek till morsdag? Kika in coolstuff du också!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer