Bröllopsplanering & trasig rygg

Senaste veckorna har vi verkligen fokuserat på bröllopsplanering & många stora bitar har fallit på plats! Idag är det bara 110 dagar kvar tills vi står i kyrkan & säger JA till varandra. 110 dagar kvar tills jag får bli Fru Ljungbäcker vilket känns så stort, pirrigt lite overkligt men såklart underbart! Nästa vecka har vi spenderat 13 år tillsammans så att vi gifter oss är verkligen på tiden.

All ledig tid går åt till planering inför bröllopet vilket är så roligt ! Vi har bokat catering av maten. Bokat med en duktig tjej som ska fixa bröllopstårtorna, bokat med floristen som ska fixa buketterna & även hittat en frisör som ska fixa mitt hår. Vi har beställt ringarna som kommer vilken dag som helst & i fredags kom mina bröllopsskor. Barnens kläder är inhandlade & borde också snart dyka upp i brevlådan.

Idag är jag hemma & vabbar febriga barn men har också haft ett välbehövligt besök hos kiropraktorn. Det small verkligen till i ryggen när jag jobbade i onsdags & har sen dess gått på värktabletter. Tappade räkningen på antal gånger min kiropraktor sa ”oj nej men gud” när hon gick igenom min rygg som är totalt kaos. Hela ryggen var sne & flera låsningar. Det är en skön smärta på något vis när hon trycker allt till rätta & man hör hur det knakar i ryggen. Mitt jobb är verkligen tyngre än man kan tro & det har satt sina spår av fel belastning helt klart.

 xoxoEllen

Gillar

Senaste nytt