BOOSTA ETT DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE

Jag befinner mig i en svacka, en livskris kalla det vad ni vill jag har pratat om det tidigare här hur jag mår. Men ångest, att inte känna igen sig själv, inte vara nöjd med sig själv - dåligt självförtroende helt enkelt. Jag rensar i min garderob dagligen, kläderna passar inte, jag passar inte med kläderna & allt känns bara fult. Igår tog jag ett steg mot liiite bättre självförtroende, jag tog mig tiden att sminka mig själv, tredje gången detta år som jag sminkar mig. De två tidigare tillfällena då mitt face fått sig en omgång av smink har vart när jag hade mina två olika gravzdfotograferingar i början av året. Med lite smink kände jag mig så mycket fräschare.

Jag tog igår också ett beslut som jag aldrig trodde att jag skulle ta, jag har bestämt mig att jag ska, jag MÅSTE klippa mig. Det känns sjukt läskigt, det är med enormt mycket ångest & rädsla jag kommer att göra det men jag måste klippa mig. Mitt hår är på tok för långt, det går inte att göra något annat än att sätta upp det i en toffs, fläta eller boll på huvudet. Vilket resulterar i att jag aldrig gör något med det, det är bara för mycket helt enkelt. Min käre fästman har dessutom tjatat på mig under flera år att jag ska klippa mig. När personen som älskar mig mest tycker jag ska göra något som han tycker jag passar bättre i så kanske det är ett tecken. Det är ju ändå dels för honom som jag vill se bra ut.

- Jag måste boosta mitt dåliga självförtroende genom att ta hand om mig själv. Känner jag mig inte nöjd & trygg med mig själv kommer mitt självförtroende ständigt ligga i botten. Jag vill vara glad, må bra på alla sätt & vis både som mamma & som Ellen. Mina barn förtjänar en mamma som mår bra & jag vill såklart kunna förmedla till dem att man ska tycka om sig själv. Men gör inte jag det kommer jag inte kunna förmedla det till dem..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer