”Boa��� inför operationen

I samarbete med Tandblekning.coIgår efter samtalen med sjukhuset fick jag någon ny energi, vet inte vad som hände men jag fick lusten att göra saker & fick känslan av att vilja ”boa” ja ni vet som man kan känna i slutet av en graviditet att man vill ”boa” inför förlossningen & bebis ankomst, så ville jag ”boa” inför operationen nästa vecka.

Det kändes ju dock att jag Hållt igång för jag hade rätt ont igår & svårt att somna så jag känner mig sliten idag. MEN idag blir det vardag på riktigt, Wiggo börjar på dagis igen efter en månads jullov. Nervös inför hur lämningen ska gå idag, det brukar alltid gå åt skogen när han vart ifrån dagis men vi har försökt peppa honom & han säger att det ska bli kul att åka till dagis, håll tummarna!

I övrigt har vi en lugn dag, jag ska bleka tänderna hade jag tänkt för att känna mig lite piggare & fräschare. Jag har under flera år i perioder använt mig av tandblekning som man gör själv hemma. Både med skenor & gel men också på senare med kol. Jag har även en penna man målar på tänderna som bleker. det finns alltså många sätt att använda sig av tandblekning hemma. Har ni testat? Eller bleker ni hellre tänderna hos tandläkaren?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer