Blodprov på en bebis

Okej dagen D är kommen & det jag fruktat över är faktiskt redan över. Morgonen rusade iväg så jag hann aldrig kika in här för att säga Godmorgon helt enkelt. Vi hade en natt med ganska många uppvak så jag kände mig aningen sliten när klockan ringde för Viktors del även om Wiggo redan väckt oss innan den hann att ringa. En väckarklocka okristligt tidigt på morgonen är bland det värsta jag vet..

MEN Dagens stora händelse som ni kan se på rubriken: Blodprov på en bebis. Jag har alltså varit med Wille på sjukhuset & barnmottagningen & tagit blodprov för att fortsätta utreda hans allergier. Vi åkte direkt efter att vi lämnat av storebror på dagis som förövrigt var en jobbig lämning. Men åter till blodprovet. Jag hade väntat mig vanliga prover via kanyl i armen men så onödigt att jag stressat upp mig över detta då det hela handlade om ett stick i fingret & Wille inte sa ett ljud. Nu får vi bara invänta resultaten & vad vi ska göra framöver. Hans mage är dock väldigt känslig så jag väntar mig att vi ändå ska fortsätta med mp fritt iallafall. Prover på så här små är sällan tillförlitliga när det gäller mp-allergi ändå. Bara att vänta & se helt enkelt.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Åh vilken söt liten bebis 😊 Och så bra att allt gick bra med blodproverna, vilken tur att de bara var stick i fingret o inte med massor kanyler och annat som du skrev <3
nouw.com/ssandraaf