Blödiga mammor

Att starta en Lördag med strålande sol 06:10 är ändå helt okej efter en hel nattssömn. Vet ni hur UNDERBART det är att äntligen kunna sova på magen ?! Utan att det gör ont!!! På riktigt så vet jag inte när det hände senast? Även innan operationen gjorde det förbaskat ont att sova på magen eftersom det då tryckte mot mina blödande magsår & den konstanta smärtan. Men nu , ack så skönt! Det går typ att jämföra med känslan av att äntligen kunna sova på magen efter en 9 månaders graviditet. Ni som vet ni vet!

Efter frukost tog jag en promenad med Emelie & Lincoln såklart var Wille med oss i vagnen & dessa små grabbar fick oss mammor att börja gråta när de under promenaden skulle hålla hand med varandra mellan vagnarna. På riktigt hur gulliga får man vara? När vi sedan var hemma här tog Wille Lincoln i handen o dem gick in på Willes rum & började leka. Blödiga mammor som ser på hur killarna blir stora små individer & bästisar för livet !

Dagen har sedan rullat på här hemma, jag har röjt lite i trädgården, Viktor har grillat för en beställning & ikväll tog jag & Wiggo en cykelrunda, han cyklade & jag fick bitvis springa för han fick upp sån fart. Lycklig på livet att äntligen kunna släppa allt med cancern! Låt oss nu göra sommaren 2020 till en maxad sommar innan en ny vardag startar!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer