BLÖDANDE MAGSÅR

Godmorgon hörrni! Jag somnade tidigt igår, jag var så trött som alltid men mest mentalt kanske. Trött på min usla kropp & hälsa. Jag kände igår för att bara trycka i mig massa choklad för att trösta mig själv men jag höll mig. Tröstäta löser inga problem & jag har ju gett mig fan på att bli av med det här värsta sockerberoendet dessutom, jag har nu klarat mig en hel vecka & är nu inne på dag 8, stolt över mig själv.


Dagens planer - Vi ska ta oss ut, kanske mata änderna? Gå förbi bibblan där dom har en Pippi utställning & aktiviteter hela veckan, kanske äta mellis i lekparken, vad vi nu hittar på återstår att se men vi måste ta oss ut iallafall. Det är Torsdag vilket innefattar att i eftermiddag tar vi helg. Underbart ! Helgen är som alltid fullspäckad av grejer, denna helg är fullspäckad med kalas.

Ang igår, jag fick alltså veta att jag har gått från enbart magsår till blödande magsår. Jag bestämde mig för att INTE googla. Jag är annars den som kan lägga timmar på att Googla en symtom eller sjukdom. Men jag tänker inte göra det för att inte oroa mig mer i onödan. Jag vill dock bara att läkaren ska ringa & ge besked om vad som ska göras, att vänta är inte min starka sida & speciellt inte när det gäller en sådan sak..


Önskar att detta hade varit min morgon. En kopp kaffe på altanen i morgonsolen efter en morgonpromenad. Mycket morgon här haha, istället sitter jag i soffan & fryser & somnar när som, vart är mitt koffein? I need you!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,
Jobbigt med magsår, hoppas att du snart får besked från läkaren och att du snart är bra igen. 💞nouw.com/beccxans
eschutz
eschutz,
Inget kul alls.. magsår överlag har jag ju haft väldigt länge nu men de blir ju aldrig bra & nu värre än någonsin eftersom det utvecklats till blödande magsår 😞 Tack 💞 Hoppas dem ringer med besked om behandling innan helgen ! nouw.com/eschutz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt